Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159040
Назва: Оптимізація асортименту готової продукції в умовах кондитерського виробництва.
Інші назви: Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра студента академічної групи 124-18ск-1 Царелунга Владислава Олеговича спеціальності 124 - Системний аналіз
Автори: Царелунга, Владислав
Ключові слова: модель;прогноз;план випуску
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Мета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції.
Запропоновані організаційні заходи щодо оптимізації плану випуску готової продукції, розраховані показники економічної ефективності від застосування даних заходів.
Опис: Розроблена модель дозволяє визначити оптимальний асортимент і план випуску готової продукції, що приносять максимальний прибуток на прогнозований період в умовах реального виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159040
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_бак_спец124_ЦарелунгаВ.pdf158,54 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.