Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159040
Назва: | Оптимізація асортименту готової продукції в умовах кондитерського виробництва. |
Інші назви: | Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра студента академічної групи 124-18ск-1 Царелунга Владислава Олеговича спеціальності 124 - Системний аналіз |
Автори: | Царелунга, Владислав |
Ключові слова: | модель;прогноз;план випуску |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | Мета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції. Запропоновані організаційні заходи щодо оптимізації плану випуску готової продукції, розраховані показники економічної ефективності від застосування даних заходів. |
Опис: | Розроблена модель дозволяє визначити оптимальний асортимент і план випуску готової продукції, що приносять максимальний прибуток на прогнозований період в умовах реального виробництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159040 |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_бак_спец124_ЦарелунгаВ.pdf | 158,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.