Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159844
Назва: | Обґрунтування методів розв’язання оптимізаційних задач у діяльності підприємства ресторанного бізнесу |
Автори: | Гайдар, В. В. Малієнко, А. В. |
Ключові слова: | ресторанне господарство;ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Гайдар В. В. Обґрунтування методів розв’язання оптимізаційних задач у діяльності підприємства ресторанного бізнесу / В. В. Гайдар, А. В. Малієнко // Молодь: наука та інновації : матеріали 9-ої всеукр. наук.-техн. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Дніпро, 11-12 листопада 2021 р. – Дніпро : НТУ ДП, 2021.- С. 292-293 |
Короткий огляд (реферат): | Одним із важливих факторів впливу на результати діяльності закладів ресторанного господарства є попит на продукцію і послуги та тенденції його розвитку. Для того, щоб покращити прибуток на підприємстві, впливаючи на попит, потрібно вивчити не тільки самі методи дії, різні концепції (прийоми) управління попитом, але і можливі види стану попиту. Задача підвищення ефективності діяльності підприємства передбачає аналіз стану і рівня попиту, підтримки на цьому рівні пропозиції. Задача управління попитом полягає в формуванні керуючого впливу на рівень, час і характер попиту так, щоб це допомогло організації в досягненні цілей, що стоять перед нею. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159844 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 12 – Інформаційні технології та телекомунікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12_Гайдар_НГУ.pdf | 203,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.