Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159955
Назва: Планування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію
Автори: Пєткова, Є.
Коряшкіна, Л. С.
Ключові слова: персонал;продукція;попит
Дата публікації: 2021
Видавництво: НТУ ДП
Бібліографічний опис: Пєткова Є. Планування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію/ Є. Пєткова, Л. С. Коряшкіна // Молодь: наука та інновації : матеріали 9-ої всеукр. наук.-техн. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Дніпро, 11-12 листопада 2021 р. – Дніпро : НТУ ДП, 2021. - С. 216-217
Короткий огляд (реферат): Розрахунок потреби в персоналі, вочевидь, є частиною загального процесу планування в організації. Успішне кадрове планування ґрунтується на знанні відповідей на такі питання: 1) скільки працівників, якої кваліфікації, коли та де потрібно; 2) як можна залучити потрібний і скоротити чи оптимізувати використання зайвого персоналу; 3) як краще використовувати персонал відповідно до його здібностей, вмінь та внутрішньої мотивації; 4) як забезпечити умови для розвитку персоналу; 5) які витрати вимагатимуть заплановані заходи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159955
Розташовується у зібраннях:Секція 13 – Економіка і управління в промисловості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13_Петкова_НТУ_ДП_06112021.pdf200,71 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.