Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159955
Назва: | Планування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію |
Автори: | Пєткова, Є. Коряшкіна, Л. С. |
Ключові слова: | персонал;продукція;попит |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Пєткова Є. Планування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію/ Є. Пєткова, Л. С. Коряшкіна // Молодь: наука та інновації : матеріали 9-ої всеукр. наук.-техн. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Дніпро, 11-12 листопада 2021 р. – Дніпро : НТУ ДП, 2021. - С. 216-217 |
Короткий огляд (реферат): | Розрахунок потреби в персоналі, вочевидь, є частиною загального процесу планування в організації. Успішне кадрове планування ґрунтується на знанні відповідей на такі питання: 1) скільки працівників, якої кваліфікації, коли та де потрібно; 2) як можна залучити потрібний і скоротити чи оптимізувати використання зайвого персоналу; 3) як краще використовувати персонал відповідно до його здібностей, вмінь та внутрішньої мотивації; 4) як забезпечити умови для розвитку персоналу; 5) які витрати вимагатимуть заплановані заходи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159955 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 13 – Економіка і управління в промисловості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
13_Петкова_НТУ_ДП_06112021.pdf | 200,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.