Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160220
Назва: Аналіз діяльності та проведення оптимізаційних дій в умовах підприємства ресторанного господарства
Інші назви: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студента групи 124м-20-1 Гайдара Владислава Володимировича спеціальності 124 Системний аналіз
Автори: Гайдар, Владислав
Ключові слова: ABC-аніліз;XYZ-аналіз;прогнозування;керування;метод аналізу ієрархій
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Мета кваліфікаційної роботи: підвищення ефективності роботи мережі закладів харчування «Пузата хата» шляхом побудови системи управління запасами та вибору шляхів розвитку.
Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає у можливості ефективного формування запасів на підприємствах з широким асортиментом продукції. За рахунок цього з’являється можливість значно зменшити обсяги сумарних витрат, пов’язаних із замовленням і зберіганням товарів. Також правильне розміщення допоможе нам здобути нових клієнтів і збільшити прибуток.
Опис: Актуальність обраної тими полягає в тому, що ефективне управління запасами є однією з найважливіших на сьогодні задач на підприємстві. У інформаційна - аналітичному розділі проведено детальний аналіз господарської діяльності мережі закладів швидкого харчування «Пузата хата», наведено теоретичні відомості щодо дослідження і оптимізації діяльності підприємства, описано методи та алгоритми їх вирішення. У спеціальному розділі обрана модель управління запасами для одного із закладів швидкого харчування «Пузата хата», проведено аналіз асортименту, вирішено задачу аналізу продаж для обраного асортименту, а також вибрані оптимальні місця для розміщення нового закладу харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160220
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_маг_спец124_ГайдарВ.pdf1,86 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.