Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160484
Назва: Автоматизація процесу керування виробництвом яблучного соку
Автори: Дмухівський, М. І.
Ткачов, В. В.
Ключові слова: харчова промисловість;яблучний сік;пастеризатор;підсистема керування
Дата публікації: 2022
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Дмухівський М. І. Автоматизація процесу керування виробництвом яблучного соку / Дмухівський М. І., Ткачов В. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 363-365.
Короткий огляд (реферат): Український ринок соків і сокових напоїв в останні роки динамічно розвивається. Отже, для вітчизняних виробників соків і сокових напоїв існує значний потенціал, використання якого обмежується такими чинниками, як низький рівень купівельної спроможності українських споживачів та зростанням рівня конкурентної боротьби на цьому сегменті товарного ринку. При автоматизації виробництв харчової промисловості об'єктом автоматизації є не окремий технологічний процес чи агрегат, а технологічний комплекс зі складними взаємозв'язками між його підсистемами. Сучасні системи автоматизації харчової промисловості мають значні функціональні можливості, вдосконалені технічні параметри, та забезпечують різке підвищення надійності автоматизованих систем управління харчової промисловості, їх швидкодії та оперативності управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160484
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zvit-2022-363-365.pdf337,53 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.