Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160605
Назва: Автоматизація технологічного процесу виробництва сиропу
Автори: Явтухов, А. В.
Воскобойник, Є. К.
Славінський, Д. В.
Ключові слова: цукровий сироп;сироповарильний котел;суміщення процесів нагрівання
Дата публікації: 2022
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Явтухов А. В. Автоматизація технологічного процесу виробництва сиропу / Явтухов А. В., Воскобойник Є. К., Славінський Д. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 401-403.
Короткий огляд (реферат): Цукровий сироп є продуктом, який широко застосовується у багатьох галузях промисловості. Велике значення для стійкості сиропу має концентрація цукру. Важливою технологічною особливістю сироповарильного котла є суміщення процесів нагрівання, уварювання та випарювання рідини, яке дозволяє на виході отримувати продукт з високою концентрацією активних речовин, що точно відповідає рецептурі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160605
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zvit-2022-401-403.pdf338,91 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.