Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161000
Назва: Використання методики знайдення рівноважних цін в ресторані
Автори: Пістунов, Ігор Миколайович
Горобець, Єлизавета Юріївна
Ключові слова: норма прибутковості;ціна;економіко-математична модель;прибуток;оптимізація;число Фібоначчі
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Пістунов І.М. Використання методики знайдення рівноважних цін в ресторані / Пістунов Ігор Миколайович, Горобець Єлизавета Юріївна // Наукові перспективи. – 2022. – No 2(20). – С. 312-322.
Короткий огляд (реферат): Ресторанний бізнес є перспективним напрямком для здійснення довгострокових інвестицій, середній прибуток яких складає 15 – 20%. Такий вид бізнесу є одним з найскладніших, тому лише наявність капіталу не гарантує успіх. На сьогодні Україна зберігає тенденції збільшення громадських зон та кількості закладів громадського харчування. Багато ресторанів закриваються, але на зміну їм завжди приходять нові, саме тому можна аналізувати ресторанний ринок нескінченно. За результатами з січня по вересень 2021 року обсяг торговельних надходжень ресторанного ринку в Україні становив приблизно 19,3 млрд. грн. або близько 695,8 млн. дол., що приблизно на 6 млрд. грн. або $218,9 млн., понад 45,9% – перевищує аналогічні показники 2020 року. Особливо актуальним становиться питання про те, як втриматися на ринку та зайняти лідируючу позицію, не зазнавши краху.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161000
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки та економічної кібернетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gorobets.pdf430,64 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.