Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161022
Назва: Визначення стаціонарної точки беззбитковості для багатопродуктового виробництва
Автори: Пістунов, І. М.
Ключові слова: точка беззбитковості;багатопродуктового виробництво
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Пістунов І. М. Визначення стаціонарної точки беззбитковості для багатопродуктового виробництва / Пістунов І. М. // ЦИФРОВА ЕКОНОМІКА : матеріали ІІ Національної наук.-метод. конф., м. Київ, 17-18 жовтня 2019 р. – Київ : КНЕУ. – С. 588-591.
Короткий огляд (реферат): Точка беззбитковості – важливий показник діяльності підприємства. Вона показує який об’єм продукції потрібно виробляти і реалізовувати щоб дохід підприємства дорівнював загальним витратам, тобто підприємство не отримувало прибутку, але і не несло збитків. Точка беззбитковості виражається в двох видах: товарному та грошовому. Для однопродуктового виробництва, точка беззбитковості визначається за формулами [1]:
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161022
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки та економічної кібернетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pistunov_3.pdf180,91 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.