Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161022
Назва: | Визначення стаціонарної точки беззбитковості для багатопродуктового виробництва |
Автори: | Пістунов, І. М. |
Ключові слова: | точка беззбитковості;багатопродуктового виробництво |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Пістунов І. М. Визначення стаціонарної точки беззбитковості для багатопродуктового виробництва / Пістунов І. М. // ЦИФРОВА ЕКОНОМІКА : матеріали ІІ Національної наук.-метод. конф., м. Київ, 17-18 жовтня 2019 р. – Київ : КНЕУ. – С. 588-591. |
Короткий огляд (реферат): | Точка беззбитковості – важливий показник діяльності підприємства. Вона показує який об’єм продукції потрібно виробляти і реалізовувати щоб дохід підприємства дорівнював загальним витратам, тобто підприємство не отримувало прибутку, але і не несло збитків. Точка беззбитковості виражається в двох видах: товарному та грошовому. Для однопродуктового виробництва, точка беззбитковості визначається за формулами [1]: |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161022 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки та економічної кібернетики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pistunov_3.pdf | 180,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.