Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161162
Назва: | Теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції |
Автори: | Панібог, Д. Ю. Богач, К. С. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність;основи управління |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Панібог Д. Ю. Теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції / Панібог Д. Ю., Богач К. С. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 501-502 |
Короткий огляд (реферат): | Конкурентоспроможність продукції – це наявність у продукції таких переваг, які для споживача в момент вибору мають більшу цінність, ніж у аналогічної продукції інших виробників. Тобто, це максимальна задоволеність потреб споживачів та відповідність вимогам обраного ринку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161162 |
Розташовується у зібраннях: | СЕКЦІЯ - ЕКОНОМІКА І УПРАВЛІННЯ У ПРОМИСЛОВОСТІ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zvit-2022-501-502.pdf | 264,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.