Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161200
Назва: | Зниження екологічного впливу заводу харчової промисловості на поверхневу водойму |
Інші назви: | пояснювальна записка кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 101 Екологія |
Автори: | Бохенко, Олександр Едуардович |
Ключові слова: | ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ;СКИДИ ЗАБРУДНЕНОЇ ВОДИ;ВИРОБНИЦТВО СПИРТУ |
Дата публікації: | 22-чер-2022 |
Видавництво: | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» |
Бібліографічний опис: | Бохенко О.Е. «Зниження екологічного впливу заводу харчової промисловості на поверхневу водойму»: Кваліфікаційна робота бакалавра / Бохенко О.Е. - Дніпро, 2022. - 58 с. |
Короткий огляд (реферат): | Теоретичний розділ містить характеристику заводу, а також аналіз даних щодо викидів і скидів різних забруднювачів заводом та зокрема рідких викидів в водойму. Проаналізовано методи контролю екологічної небезпеки викидів заводу та існуючі підходи та заходи зі зниження викидів рідини заводом в водойму. В практичному розділі обґрунтовано вибір аеротенків для зниження рідких скидів спиртового заводу, розраховано основні параметри аеротенків та дано оцінку очікуваної екологічної ефективність їх застосування. |
Опис: | Пояснювальна записка: 58 сторінок, 10 рисунків, 4 таблиці, 17 літературних джерел. Мета роботи: зниження екологічного впливу заводу харчової промисловості на основі модернізації процесу очистки скидів спиртового заводу у поверхневу водойму. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161200 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бохенко О.Е 101-19 ск -1ІП, ПЗ.pdf | Кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 101 Екологія | 1,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.