Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161200
Назва: Зниження екологічного впливу заводу харчової промисловості на поверхневу водойму
Інші назви: пояснювальна записка кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 101 Екологія
Автори: Бохенко, Олександр Едуардович
Ключові слова: ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ;СКИДИ ЗАБРУДНЕНОЇ ВОДИ;ВИРОБНИЦТВО СПИРТУ
Дата публікації: 22-чер-2022
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Бохенко О.Е. «Зниження екологічного впливу заводу харчової промисловості на поверхневу водойму»: Кваліфікаційна робота бакалавра / Бохенко О.Е. - Дніпро, 2022. - 58 с.
Короткий огляд (реферат): Теоретичний розділ містить характеристику заводу, а також аналіз даних щодо викидів і скидів різних забруднювачів заводом та зокрема рідких викидів в водойму. Проаналізовано методи контролю екологічної небезпеки викидів заводу та існуючі підходи та заходи зі зниження викидів рідини заводом в водойму. В практичному розділі обґрунтовано вибір аеротенків для зниження рідких скидів спиртового заводу, розраховано основні параметри аеротенків та дано оцінку очікуваної екологічної ефективність їх застосування.
Опис: Пояснювальна записка: 58 сторінок, 10 рисунків, 4 таблиці, 17 літературних джерел. Мета роботи: зниження екологічного впливу заводу харчової промисловості на основі модернізації процесу очистки скидів спиртового заводу у поверхневу водойму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161200
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бохенко О.Е 101-19 ск -1ІП, ПЗ.pdfКваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 101 Екологія1,54 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.