Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161649
Назва: | Підвищення виробничої діяльності в підприємствах аграрного сектору |
Автори: | Лобаса Богдана Миколайовича |
Ключові слова: | ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ, АГРАРНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ПРИБУТОК, ВИРОБНИЧА СТРУКТУРА |
Дата публікації: | січ-2022 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота: 101 стор., 30 табл., 6 рис., 69 джерел. Об’єкт дослідження – процес забезпечення підвищення виробничої дільності аграрного підприємства. Предмет дослідження – є теоретичні та практичні засади управління підприємством аграрного сектору та шляхи підвищення виробничої діяльності. Методи дослідження, які використовувалися в процесі дослідження та обробки матеріалів: узагальнення та систематизація, абстрагування і конкретизація, статистичні, табличні, графічні методи та інші. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення виробничої діяльності підприємства аграрного сектору. У першому розділі роботи досліджуються теоретичні аспекти щодо визначення сутності виробничої діяльності та її ефективності. Зазначені особливості функціювання підприємства в системі виробництва аграрної продукції. У другому розділі наведено загальну характеристику аграрного підприємства ФГ «Зоря», оцінено показники фінансово-економічної діяльності, а також ефективність його виробничої діяльності. У третьому розділі запропоновані заходи, щодо зменшення ризику та оптимізації виробництва сільськогосподарської продукції, що збільшить ефективність виробничої діяльності досліджуваного підприємства. Доведена економічна ефективність запропонованих заходів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161649 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лобас Б.М.rar | 457,77 kB | Unknown | Переглянути/Відкрити | |
Лобас Б.М..docx | 45,11 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.