Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162019
Назва: | Особливості формування попиту та стимулювання збуту торгівельних підприємств |
Автори: | Ткаченко, Артур |
Ключові слова: | СТИМУЛЮВАННЯ ЗБУТУ, ATL та BTL – ЗАХОДИ, ФОРМУВАННЯ ПОПИТУ, РИНОК FMCG, РИНОК КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ. |
Дата публікації: | 13-січ-2020 |
Короткий огляд (реферат): | В кваліфікаційній роботі проаналізовано маркетингову діяльність торгівельного підприємства на ринку FMCG кондитерських товарів, а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє середовище (можливості та загрози) підприємства. Проведено маркетингове дослідження поведінки споживачів торгівельного підприємства з метою визначення цільового сегменту споживачів. Об’єкт розроблення: стимулювання збуту кондитерських товарів торгівельного підприємства. Мета кваліфікаційної роботи: оцінка можливостей використання окремих заходів по стимулюванню для підвищення обсягів збуту кондитерських товарів на регіональному ринку FMCG, а також практичних рекомендацій щодо стимулювання збуту на ринку. Положення, що захищаються: дослідження споживачів кондитерських виробів дозволило виокремити сегменти, які мають схожі характеристики та мотивації при виборі товару, що безпосередньо впливає на маркетингову діяльність торгівельного підприємства у цій сфері. Інформація щодо впровадження (за наявності): Результати дослідження будуть використані УА ТОВ "ЄВРОМІКС" ІІ задля стимулювання збуту для підвищення обсягів збуту кондитерських товарів ринку FMCG. Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень, маркетингового ціноутворення, науковими студентськими роботами з маркетингу. Результати роботи можуть бути використані на торгівельних підприємствах України. Робота має застосування у сфері маркетингу в кондитерській галузі. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у стимулюванні збуту для підвищення обсягів збуту кондитерських товарів ринку FMCG. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення стимулювання збуту кондитерських виробів на регіональному ринку FMCG. У роботі використано такі методи досліджень: статистичний метод, анкетування, IFAS- аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162019 |
Розташовується у зібраннях: | 2020 рік випуску маркетинг Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ткаченко.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.