Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162198
Назва: | Підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина») |
Інші назви: | Improving the efficiency of enterprise competitiveness management (based on the materials of LLC “Halychyna Dairy Company”) |
Автори: | Журавель, Володимир Юрійович |
Ключові слова: | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНКУРЕНТНА ПОЗИЦІЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, МОЛОКОПЕРЕРОБНА ГАЛУЗЬ, РИНКИ ЗБУТУ, СЦЕНАРНИЙ ПІДХІД |
Дата публікації: | чер-2022 |
Бібліографічний опис: | Журавель В.Ю. Підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина») / В.Ю. Журавель. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 67 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства і розробити заходи щодо його підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні і методичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; виконано галузевий аналіз ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності продукції; виконано оцінку конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення потенціалу конкурентоспроможності досліджуваного підприємства; надано рекомендації щодо розширення ринків збуту та обґрунтовано їх ефективність |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства і розробити заходи щодо його підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні і методичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; виконано галузевий аналіз ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності продукції; виконано оцінку конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення потенціалу конкурентоспроможності досліджуваного підприємства; надано рекомендації щодо розширення ринків збуту та обґрунтовано їх ефективність |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162198 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули. Журавель. 073-18-2.pdf | 171,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
диплом. Журавель. 073-18-2.rar | 2,39 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.