Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162198
Назва: Підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина»)
Інші назви: Improving the efficiency of enterprise competitiveness management (based on the materials of LLC “Halychyna Dairy Company”)
Автори: Журавель, Володимир Юрійович
Ключові слова: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНКУРЕНТНА ПОЗИЦІЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, МОЛОКОПЕРЕРОБНА ГАЛУЗЬ, РИНКИ ЗБУТУ, СЦЕНАРНИЙ ПІДХІД
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Журавель В.Ю. Підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина») / В.Ю. Журавель. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 67 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства і розробити заходи щодо його підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні і методичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; виконано галузевий аналіз ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності продукції; виконано оцінку конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення потенціалу конкурентоспроможності досліджуваного підприємства; надано рекомендації щодо розширення ринків збуту та обґрунтовано їх ефективність
Опис: Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства і розробити заходи щодо його підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні і методичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; виконано галузевий аналіз ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності продукції; виконано оцінку конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення потенціалу конкурентоспроможності досліджуваного підприємства; надано рекомендації щодо розширення ринків збуту та обґрунтовано їх ефективність
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162198
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титули. Журавель. 073-18-2.pdf171,48 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
диплом. Журавель. 073-18-2.rar2,39 MBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.