Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162208
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі змін його асортиментної політики (за матеріалами ПрАТ “Кондитерська фабрика “АВК” м. Дніпро”) |
Інші назви: | Improving the competitiveness of the enterprise on the basis of changes in its assortment policy (based on the materials of Private JSC "Confectionery Factory "AVK" Dnipro") |
Автори: | Пінчук, Дмитро Володимирович |
Ключові слова: | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНКУРЕНТНА ПОЗИЦІЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, КОНДИТЕРСЬКА ГАЛУЗЬ, АСОРТИМЕНТ, АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА |
Дата публікації: | чер-2022 |
Бібліографічний опис: | Пінчук Д.В. Підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі змін його асортиментної політики ПрАТ “Кондитерська фабрика “АВК” м. Дніпро” / Д.В. Пінчук. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 70 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю і розробити заходи щодо його підвищення на підприємстві на основі змін його асортиментної політики. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретико-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; виконано галузевий аналіз ринку та визначено конкуренту позицію підприємства; виконано оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства на основі змін його конкурентної політики; оцінено економічну ефективність запропонованих заходів. |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю і розробити заходи щодо його підвищення на підприємстві на основі змін його асортиментної політики. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретико-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; виконано галузевий аналіз ринку та визначено конкуренту позицію підприємства; виконано оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства на основі змін його конкурентної політики; оцінено економічну ефективність запропонованих заходів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162208 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули Пінчук 073-18-2.pdf | 169,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Диплом Пінчук 073-18-2.rar | 2,04 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.