Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163695
Назва: | Теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції підприємства |
Автори: | Соловей, Інна Сергіївна Юденко, Вікторія Валеріївна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність підприємства;конкурентноздатность продукції;управління підприємством |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Видавництво НТУ "ДП" |
Бібліографічний опис: | Соловей І. С. Теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції підприємства / Інна Сергіївна Соловей, Вікторія Валеріївна Юденко // Тиждень студентської науки – 2023 : матеріали 78-ої студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 24-28 квітня 2023 року). – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 482-484. |
Короткий огляд (реферат): | Проблема підвищення конкурентоспроможності є вирішальною при забезпеченні виживання та прибутковості підприємства в ринкових умовах господарювання. Найперспективнішим шляхом підвищення якості продукції та забезпечення належного рівня конкурентоспроможності є управління ними. Управління якістю та конкурентоспроможністю є одним із найважливіших напрямків загального управління підприємством, яке визначає політику, цілі та відповідальність у цих сферах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163695 |
Розташовується у зібраннях: | Економіка і управління у промисловості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тиждень студентської науки -2023-482-484.pdf | 419,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.