Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163695
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соловей, Інна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Юденко, Вікторія Валеріївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T07:50:27Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T07:50:27Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Соловей І. С. Теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції підприємства / Інна Сергіївна Соловей, Вікторія Валеріївна Юденко // Тиждень студентської науки – 2023 : матеріали 78-ої студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 24-28 квітня 2023 року). – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 482-484. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163695 | - |
dc.description.abstract | Проблема підвищення конкурентоспроможності є вирішальною при забезпеченні виживання та прибутковості підприємства в ринкових умовах господарювання. Найперспективнішим шляхом підвищення якості продукції та забезпечення належного рівня конкурентоспроможності є управління ними. Управління якістю та конкурентоспроможністю є одним із найважливіших напрямків загального управління підприємством, яке визначає політику, цілі та відповідальність у цих сферах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво НТУ "ДП" | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність підприємства | uk_UA |
dc.subject | конкурентноздатность продукції | uk_UA |
dc.subject | управління підприємством | uk_UA |
dc.title | Теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Економіка і управління у промисловості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тиждень студентської науки -2023-482-484.pdf | 419,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.