Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163842
Назва: | Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі України |
Автори: | Іванов, А. М. |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес;аутсорсингови компанії;аутсорсинг |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Іванов А. М. Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі України / Іванов А. М. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 423-424 |
Короткий огляд (реферат): | Заклади готельно-ресторанного бізнесу (далі – ГРБ) України передають на управління аутсорсинговим компаніям наступні функції: робота з персоналом, організація заходів, маркетинг та PR-діяльність, клінінгові послуги та ін., маючи від цього певні переваги. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163842 |
Розташовується у зібраннях: | Секція «Туризм, рекреація та гостинність» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Наукова_весна_2023-423-424.pdf | 319,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.