Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163849
Назва: | Тенденції та перспективи ринку гастрономічного туризму |
Автори: | Щоголєва, І. В. Соколовський, В. А. |
Ключові слова: | гастрономічний туризм;туристична діяльність;дайджест статистичної інформації |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Щоголєва І. В. Тенденції та перспективи ринку гастрономічного туризму / Щоголєва І. В., Соколовський В. А. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 430-432 |
Короткий огляд (реферат): | Гастрономічний туризм, як один із напрямів туристичної діяльності, має нетривалу, але змістовну історію, оскільки супроводжувався процесом усталення самого поняття «гастрономічний туризм», яке пройшло трансформаційні зміни з поняття «кулінарний туризм», що зявилось в 1998 р., на поняття «гастрономічний туризм» у 2013 р. Цьому передувало перейменування у 2012 р. Міжнародної асоціації кулінарного туризму на Всесвітню організацію гастрономічного туризму. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163849 |
Розташовується у зібраннях: | Секція «Туризм, рекреація та гостинність» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Наукова_весна_2023-430-432.pdf | 357,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.