Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164035
Назва: | Інституційна складова формування селективного ринку м’ясної та яєчної продукції у повоєнний час |
Автори: | Крамський, С. О. Антонюк, П. О. |
Ключові слова: | селективний ринок;м'ясна продукція;яєчна продукція;стратегічна мета |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Крамський С. О. Інституційна складова формування селективного ринку м’ясної та яєчної продукції у повоєнний час / Крамський С. О., Антонюк П. О. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 213-215 |
Короткий огляд (реферат): | Сучасні тенденції державної підтримки малих форм господарювання в аграрному секторі економіки вказують на безумовну зацікавленість органів влади всіх рівнів у їхньому розвитку особливо під час війни між рф та Україною. В даний час вони стали одним з пріоритетів державної аграрної політики. Проте варто зазначити, що сьогодні все ще переважають економічні заходи підтримки над адміністративними, хоча останні можуть виявитися не менш важливими та ефективними, особливо в нинішніх складних умовах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164035 |
Розташовується у зібраннях: | Секція «Економіка і управління» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Наукова_весна_2023-213-215.pdf | 331,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.