Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164035
Назва: Інституційна складова формування селективного ринку м’ясної та яєчної продукції у повоєнний час
Автори: Крамський, С. О.
Антонюк, П. О.
Ключові слова: селективний ринок;м'ясна продукція;яєчна продукція;стратегічна мета
Дата публікації: 2023
Видавництво: НТУ ДП
Бібліографічний опис: Крамський С. О. Інституційна складова формування селективного ринку м’ясної та яєчної продукції у повоєнний час / Крамський С. О., Антонюк П. О. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 213-215
Короткий огляд (реферат): Сучасні тенденції державної підтримки малих форм господарювання в аграрному секторі економіки вказують на безумовну зацікавленість органів влади всіх рівнів у їхньому розвитку особливо під час війни між рф та Україною. В даний час вони стали одним з пріоритетів державної аграрної політики. Проте варто зазначити, що сьогодні все ще переважають економічні заходи підтримки над адміністративними, хоча останні можуть виявитися не менш важливими та ефективними, особливо в нинішніх складних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164035
Розташовується у зібраннях:Секція «Економіка і управління»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наукова_весна_2023-213-215.pdf331,85 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.