Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164316
Назва: Автоматизація устаткування для сушіння макаронних виробів
Автори: Дворник, О. О.
Ключові слова: МАКАРОННІ ВИРОБИ, ПОТУЖНІСЬ ТЕН, ВОЛОГІСТЬ, СИСТЕМА КЕРУВАННЯ, ДАТЧИК, ВИКОНАВЧИЙ ПРИСТРІЙ, ДОСЛІДНИЦЬКА СИСТЕМА, ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬ
Дата публікації: 3-лип-2023
Видавництво: НТУ “Дніпровська політехніка”
Бібліографічний опис: Дворник О. О. Автоматизація устаткування для сушіння макаронних виробів : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Дворник Олександр Олександрович. – Д.: НТУ «ДП», 2023. – 92 с.
Короткий огляд (реферат): Об'єкт розробки – система автоматичного керування безперервною сушаркою макаронних виробів G1000-D2. Об'єкт дослідження - сушарка макаронних виробів G1000-D2 з автоматизованої лінії TF GROUP – PASTA G1000, яка використовується на підприємстві ТОВ «Продовольча компанія «Заграва» м. Луцьк. Предмет дослідження – модель сушарки макаронних виробів G1000-D2. Мета роботи - розробка моделі об’єкта керування для регульованої вологості макаронних виробів в залежності потужності електронагріву. При цьому інші вхідні і вихідні параметри мають бути не змінними і знаходитись у номінальному стані. Виходячи з отриманих результатів можливо зробити висновок, що розроблена модель відповідає об’єкту керування, та може бути використана для подальшої розробки системи керування. Подальше вдосконалення моделі можливе у рамках більш детального аналізу впливів збурення, та модифікації програмного коду з метою підвищення швидкодії. Отримана модель може бути використана для розробки програмного забезпечення підсистеми керування. Розглянуто техніко-економічного обґрунтування ефективності результатів розробки і впровадження автоматизованої системи керування сушарки макаронних виробів G1000-D2. В розділі охорона праці проведена оцінка умов, у яких проводилась кваліфікаційна робота, розроблені заходи по створенню безпечних і здорових умов праці, раціональної організації робочого місця, розраховане штучне освітлення, розглянуті заходи по нормалізації параметрів мікроклімату, оцінена характеристика приміщення по пожежній безпеці, розроблені протипожежні заходи та обрані засоби гасіння пожеж.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164316
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
00_151-20ск_1_Дворник О_О_-_ПЗ.pdf4,3 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.