Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164714
Назва: Обгрунтування структури та параметрів кіберфізичної системи виробничої дільниці «Клуб Чіпсів» компанії Snack Production
Автори: Шека, Тетяна Михайлівна
Ключові слова: ПЕКАРНА КАМЕРА, РОЗСТІЙНА ШАФА, АГРЕГАТ, ВИПІЧКА
Дата публікації: 16-гру-2022
Бібліографічний опис: атестаційна робота магістра/ Шека Т.М. - Дніпро 2022, 69с.
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – автоматизована система керування параметрами налаштування контурів управління розстійно-пічного агрегату виробничої дільниці «Клуб Чіпсів» компанії Snack Production. Мета: обґрунтувати параметри підсистеми керування даними налаштування контурів управління обладнанням розстійно-пічного агрегату. Дослідження та розробка програмного забезпечення виконано у відповідності до завдання на дипломну роботу магістра. Розроблена функціональна структура та програмне забезпечення для управління базою рецептів налаштувань регуляторів. В експериментальному розділі у вигляді знімків екрану досліджена адекватність моделі управління даними агрегату.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164714
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПЗ_Шека_123м-21-1.pdf1,92 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.