Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165101
Назва: | Управління асортиментом підприємства (за матеріалами ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна») |
Інші назви: | Management of the enterprise assortment (based on the materials of Private JSC "MONDELEZ Ukraina") |
Автори: | Ханова, Марія Сергіївна |
Ключові слова: | АСОРТИМЕНТ, АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА, АСОРТИМЕНТНА КОНЦЕПЦІЯ, АВС ТА ХYZ-АНАЛІЗ |
Дата публікації: | чер-2023 |
Бібліографічний опис: | Ханова М.С. Управління асортиментом підприємства (за матеріалами ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна») / М.С.Ханова. – Д. : НТУ «ДП», 2023. – 84 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес управління асортиментом виробничого підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління асортиментом виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості формування асортиментної політики підприємства в сучасних умовах господарювання; досліджено цілі та принципи формування асортиментної політики підприємства; оцінено особливості управління асортиментною політикою підприємства; здійснено аналіз ринку кондитерських виробів в Україні та досліджено вплив пандемії та війни; визначено загальну характеристику підприємства ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна»; проаналізовано конкурентне середовище, в якому функціонує підприємство; проаналізовано фінансові показники та показники ділової активності ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна»; сформовано асортимент ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна». |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес управління асортиментом виробничого підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління асортиментом виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості формування асортиментної політики підприємства в сучасних умовах господарювання; досліджено цілі та принципи формування асортиментної політики підприємства; оцінено особливості управління асортиментною політикою підприємства; здійснено аналіз ринку кондитерських виробів в Україні та досліджено вплив пандемії та війни; визначено загальну характеристику підприємства ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна»; проаналізовано конкурентне середовище, в якому функціонує підприємство; проаналізовано фінансові показники та показники ділової активності ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна»; сформовано асортимент ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165101 |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Д_Ханова_Титули.pdf | 312,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Д_Хановаю_ок.pdf | 39,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.