Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165125
Назва: Обгрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ПрАТ «Оболонь»)
Інші назви: Substantiation of the efficiency of solutions in the field of product competitiveness management (based on the materials of Private JSC “Obolon”)
Автори: Чекун, Даніїл Анатолійович
Ключові слова: УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ, ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, РЕАЛІЗАЦІЯ, АНАЛІЗ
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Чекун Д.А. Обгрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ПрАТ «Оболонь») / Д.А. Чекун. – Д. : НТУ «ДП», 2023. – 68с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції. Мета роботи – дослідження організаційно-економічних аспектів діяльності підприємства та виявлення шляхів забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - вивчено сутнісну характеристику управління конкурентною спроможністю продукції; - визначено методичні послідовні підходи до оцінки конкурентної спроможності продукції; - проаналізовано ефективність управління конкурентоспроможністю продукції на підприємстві; - проведено аналіз можливостей підвищення конкурентної спроможності продукції; - обґрунтувано рішення щодо підвищення конкурентоспроможності продукції
Опис: Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції. Мета роботи – дослідження організаційно-економічних аспектів діяльності підприємства та виявлення шляхів забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - вивчено сутнісну характеристику управління конкурентною спроможністю продукції; - визначено методичні послідовні підходи до оцінки конкурентної спроможності продукції; - проаналізовано ефективність управління конкурентоспроможністю продукції на підприємстві; - проведено аналіз можливостей підвищення конкурентної спроможності продукції; - обґрунтувано рішення щодо підвищення конкурентоспроможності продукції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165125
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
титули_Чекун.pdf404,8 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
диплом_Чекун.pdf27,3 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.