Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165125
Назва: | Обгрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ПрАТ «Оболонь») |
Інші назви: | Substantiation of the efficiency of solutions in the field of product competitiveness management (based on the materials of Private JSC “Obolon”) |
Автори: | Чекун, Даніїл Анатолійович |
Ключові слова: | УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ, ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, РЕАЛІЗАЦІЯ, АНАЛІЗ |
Дата публікації: | чер-2023 |
Бібліографічний опис: | Чекун Д.А. Обгрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ПрАТ «Оболонь») / Д.А. Чекун. – Д. : НТУ «ДП», 2023. – 68с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції. Мета роботи – дослідження організаційно-економічних аспектів діяльності підприємства та виявлення шляхів забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - вивчено сутнісну характеристику управління конкурентною спроможністю продукції; - визначено методичні послідовні підходи до оцінки конкурентної спроможності продукції; - проаналізовано ефективність управління конкурентоспроможністю продукції на підприємстві; - проведено аналіз можливостей підвищення конкурентної спроможності продукції; - обґрунтувано рішення щодо підвищення конкурентоспроможності продукції |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції. Мета роботи – дослідження організаційно-економічних аспектів діяльності підприємства та виявлення шляхів забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - вивчено сутнісну характеристику управління конкурентною спроможністю продукції; - визначено методичні послідовні підходи до оцінки конкурентної спроможності продукції; - проаналізовано ефективність управління конкурентоспроможністю продукції на підприємстві; - проведено аналіз можливостей підвищення конкурентної спроможності продукції; - обґрунтувано рішення щодо підвищення конкурентоспроможності продукції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165125 |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
титули_Чекун.pdf | 404,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
диплом_Чекун.pdf | 27,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.