Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи : [22] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики
Перегляд
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 22 з 22
Попередній перегляд | ???itemlist.dc.date.accessioned??? | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|
22-лис-2023 | Підвищення якості послуг за допомогою використання VR та AR технологій у сфері обслуговування | Бочинський, Богдан; Бондаренко, Людмила | |
22-лис-2023 | Цифрові технології в туризмі | Андрєєв, Володимир; Любчук, Ольга |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 22 з 22
Перегляд
Тема
за датою випуску
- 22 2023