Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи : [22] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 22 з 22
Попередній перегляд???itemlist.dc.date.accessioned???НазваАвтор(и)
Збірник І Всеукр.конференції-68-70.pdf.jpg22-лис-2023Підвищення якості послуг за допомогою використання VR та AR технологій у сфері обслуговуванняБочинський, Богдан; Бондаренко, Людмила
Збірник І Всеукр.конференції-66-67.pdf.jpg22-лис-2023Цифрові технології в туризміАндрєєв, Володимир; Любчук, Ольга
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 22 з 22