Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165234
Назва: Цифрові технології в туризмі
Автори: Андрєєв, Володимир
Любчук, Ольга
Ключові слова: інтернет-технологія;туризм
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Андрєєв В. Цифрові технології в туризмі / Андрєєв Володимир, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 66-67.
Короткий огляд (реферат): На сьогодення характерним є розвиток туризму стрімкими темпами, що надає можливості сучасним туристам набувати нового досвіду та відчуттів. Змушує людей збирати валізи і їхати у відпустку, у пошуках нових відчуттів та досвіду. Провадження цифрових технологій у туристичну галузь відкриває нові можливості для подорожування та пізнання світових пам’яток та культури. Вони також не відстають і є більш розвинутими ніж ми це уявляємо. Тому розглянемо сучасні технології, які вже зараз змінюють галузь туризму. Не зрівняну з минулим розвитком цього сектору економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165234
Розташовується у зібраннях:Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-66-67.pdf219,78 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.