Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи : [22] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22
Попередній перегляд???itemlist.dc.date.accessioned???НазваАвтор(и)
Збірник І Всеукр.конференції-106-107.pdf.jpg24-лис-2023Фактори конкурентоспроможності підприємства готельного господарстваЯкименко, Михайло; Чайка, Тетяна
Збірник І Всеукр.конференції-104-105.pdf.jpg24-лис-2023Імідж ресторану як фактор впливу на споживчий вибірФедорова, Анастасія; Язіна, Вікторія
Збірник І Всеукр.конференції-102-104.pdf.jpg24-лис-2023Напрями сталого розвитку готельного господарстваТерещенко, Віталій; Білоусов, Данило; Носирєв, Олександр
Збірник І Всеукр.конференції-100-102.pdf.jpg24-лис-2023Інноваційні технології в управлінні компанії сфери гостинностіСокол, Каріна; Цвілий, Сергій
Збірник І Всеукр.конференції-99-100.pdf.jpg24-лис-2023Використання віртуальної реальності у готелях та ресторанах для поліпшення гостьового досвідуПостол, Дмитро; Любчук, Ольга
Збірник І Всеукр.конференції-96-99.pdf.jpg24-лис-2023Рекомендації щодо задоволення та управління логістичним обслуговуванням туристичних підприємств в сучасних умовахПахомов, Олександр; Любчук, Ольга
Збірник І Всеукр.конференції-94-96.pdf.jpg23-лис-2023Інноваційні підходи як засіб просування готельних послугПанасенко, Юлія; Герасименко, Тетяна
Збірник І Всеукр.конференції-92-94.pdf.jpg23-лис-2023Тенденції розвитку ресторанних закладів у XXI сторіччіНуцубідзе, Ана; Любчук, Ольга
Збірник І Всеукр.конференції-91-92.pdf.jpg23-лис-2023Впровадження технологій безконтактного обслуговування у сфері готельно-ресторанної діяльностіНестеренко, Єлизавета; Бойко, Зоя
Збірник І Всеукр.конференції-89-91.pdf.jpg23-лис-2023Екологізація діяльності готелівНазаренко, Марина
Збірник І Всеукр.конференції-87-89.pdf.jpg22-лис-2023Інноваційні технології в закладах ресторанного господарстваМедведєв, Сергій; Булдаков, Олексій; Якименко-Терещенко, Наталія
Збірник І Всеукр.конференції-86-87.pdf.jpg22-лис-2023Розвиток індустрії гостинності: сучасні реаліїМарков, Ілля; Язіна, Вікторія
Збірник І Всеукр.конференції-84-86.pdf.jpg22-лис-2023Інноваційні ресторанні технологіїЛазько, Дар’я; Герасименко, Тетяна
Збірник І Всеукр.конференції-82-84.pdf.jpg22-лис-2023Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесуКуркуріна, Марія; Стригуль, Лариса
Збірник І Всеукр.конференції-81-82.pdf.jpg22-лис-2023Розвиток готельного бізнесу на принципах сталостіКопейченко, Євген; Якименко-Терещенко, Наталія
Збірник І Всеукр.конференції-78-81.pdf.jpg22-лис-2023Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесіКоваль, Єлизавета; Стригуль, Лариса
Збірник І Всеукр.конференції-76-78.pdf.jpg22-лис-2023Диверсифікований розвиток санаторно-курортних комплексів УкраїниДідусь, Анна; Герасименко, Тетяна
Збірник І Всеукр.конференції-74-76.pdf.jpg22-лис-2023Розвиток інноваційних процесів в готельному бізнесіДзяпка, Андрій; Цвілий, Сергій
Збірник І Всеукр.конференції-73-74.pdf.jpg22-лис-2023Впровадження інноваційних підходів у готельно-ресторанній діяльності: шлях до успіхуГришина, Уляна; Герасименко, Т. В.
Збірник І Всеукр.конференції-71-73.pdf.jpg22-лис-2023Застосування робототехніки та штучного інтелекту в індустрії гостинностіВольфович, Еліна; Герасименко, Тетяна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22