Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165236
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вольфович, Еліна | - |
dc.contributor.author | Герасименко, Тетяна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T08:31:17Z | - |
dc.date.available | 2023-11-22T08:31:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Вольфович Е. Застосування робототехніки та штучного інтелекту в індустрії гостинності / Вольфович Еліна, Герасименко Тетяна // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 71-73. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165236 | - |
dc.description.abstract | Використання інноваційних технологій відіграють величезну роль у сучасній індустрії гостинності, що особливо розвивалось у період пандемії та після. Підприємства гостинності мають бути завжди у курсі останніх справ та орієнтувати свої послуги на новітні технології, щоб зберегти конкурентну перевагу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | робототехніка | uk_UA |
dc.subject | штучний інтелект | uk_UA |
dc.title | Застосування робототехніки та штучного інтелекту в індустрії гостинності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник І Всеукр.конференції-71-73.pdf | 236,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.