Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165237
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГришина, Уляна-
dc.contributor.authorГерасименко, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-11-22T09:21:38Z-
dc.date.available2023-11-22T09:21:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГришина У. Впровадження інноваційних підходів у готельно-ресторанній діяльності: шлях до успіху / Гришина Уляна, Герасименко Т. В. // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 73-74.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165237-
dc.description.abstractВпровадження інноваційних підходів до готельно-ресторанної діяльності може сприяти покращенню обслуговування клієнтів, оптимізації внутрішніх процесів та збільшенню конкурентоспроможності. Готельно-ресторанна галузь завжди була відомою своєю конкурентністю та прагненням до вдосконалення обслуговування гостей. Однак у сучасному цифровому і технологічному віці, впровадження інноваційних підходів стає необхідністю для готелів і ресторанів, щоб забезпечити якість обслуговування, залучити нових клієнтів та зберегти лояльність старих.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна галузьuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.titleВпровадження інноваційних підходів у готельно-ресторанній діяльності: шлях до успіхуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-73-74.pdf227,8 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.