Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165241
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Копейченко, Євген | - |
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T12:31:56Z | - |
dc.date.available | 2023-11-22T12:31:56Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Копейченко Є. Розвиток готельного бізнесу на принципах сталості / Копейченко Євген, Якименко-Терещенко Наталія // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 81-82. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165241 | - |
dc.description.abstract | Готельна індустрія давно вважається однією з найбільш перспективних і прибуткових галузей у світі. Вона поєднує в собі гостинність, туризм, економіку та інші сфери діяльності. Проте сучасні реалії ставлять перед готельними компаніями багато викликів, одним із яких є забезпечення сталого розвитку. Сталість як принцип давно утвердився в бізнес-середовищі як необхідний елемент успішної діяльності. Сталий розвиток включає три основні аспекти: економічний, соціальний та екологічний. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | сталість | uk_UA |
dc.subject | економічна стійкість | uk_UA |
dc.title | Розвиток готельного бізнесу на принципах сталості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник І Всеукр.конференції-81-82.pdf | 219,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.