Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165241
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКопейченко, Євген-
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія-
dc.date.accessioned2023-11-22T12:31:56Z-
dc.date.available2023-11-22T12:31:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКопейченко Є. Розвиток готельного бізнесу на принципах сталості / Копейченко Євген, Якименко-Терещенко Наталія // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 81-82.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165241-
dc.description.abstractГотельна індустрія давно вважається однією з найбільш перспективних і прибуткових галузей у світі. Вона поєднує в собі гостинність, туризм, економіку та інші сфери діяльності. Проте сучасні реалії ставлять перед готельними компаніями багато викликів, одним із яких є забезпечення сталого розвитку. Сталість як принцип давно утвердився в бізнес-середовищі як необхідний елемент успішної діяльності. Сталий розвиток включає три основні аспекти: економічний, соціальний та екологічний.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectсталістьuk_UA
dc.subjectекономічна стійкістьuk_UA
dc.titleРозвиток готельного бізнесу на принципах сталостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-81-82.pdf219,73 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.