Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165242
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуркуріна, Марія-
dc.contributor.authorСтригуль, Лариса-
dc.date.accessioned2023-11-22T12:38:14Z-
dc.date.available2023-11-22T12:38:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКуркуріна М. Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу / Куркуріна Марія, Стригуль Лариса // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 82-84.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165242-
dc.description.abstractУправління розвитком персоналу є одним з ключових аспектів успіху готельно-ресторанного бізнесу. Вони допомогають забезпечити високий рівень обслуговування клієнтів та суттєво впливають на конкурентні переваги підприємства. Через якісне управління персоналом, та сприяння їх розвитку, співробітники працюють якісніше, швидше, та із більшим задоволенням, що суттєво впливає на успіх підприємства в цілому. Для ефективного управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного підприємства, перше що має зробити керівник, чи менеджер по роботі з персоналом- знайти підхід до колективу та оцінити їх потреби. Найкращий спосіб вирішення цього завдання- використання анкет, або проведення інтерв’ю для визначення навичок і знань, потрібних для ефективного функціонування готелю чи ресторану.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectуправління розвитком персоналуuk_UA
dc.titleСучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-82-84.pdf228,08 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.