Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165243
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛазько, Дар’я-
dc.contributor.authorГерасименко, Тетяна-
dc.date.accessioned2023-11-22T12:44:44Z-
dc.date.available2023-11-22T12:44:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛазько Д. Інноваційні ресторанні технології / Лазько Дар’я, Герасименко Тетяна // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 84-86.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165243-
dc.description.abstractПрогрес будь-якої сфери розвивається пліч-о-пліч з наукою. Ресторанний бізнес не є виключенням. Сьогодні заклади є невід’ємною частиною життя людини. Це не просто економія часу, це місце робочих, романтичних, зустрічей з друзями, а також місце для відпочинку і навчання. Саме тому неможливо не помітити такий швидкий зріст нових технологій та змін у цій сфері. Дуже важливо покращувати та підвищувати рівень комфорту для працівників та гостей. Особливо багато нових технологій прийшли до нас після початку пандемії, коли послуги доставки отримали широке застосування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.titleІнноваційні ресторанні технологіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-84-86.pdf229,57 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.