Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165243
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лазько, Дар’я | - |
dc.contributor.author | Герасименко, Тетяна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T12:44:44Z | - |
dc.date.available | 2023-11-22T12:44:44Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Лазько Д. Інноваційні ресторанні технології / Лазько Дар’я, Герасименко Тетяна // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 84-86. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165243 | - |
dc.description.abstract | Прогрес будь-якої сфери розвивається пліч-о-пліч з наукою. Ресторанний бізнес не є виключенням. Сьогодні заклади є невід’ємною частиною життя людини. Це не просто економія часу, це місце робочих, романтичних, зустрічей з друзями, а також місце для відпочинку і навчання. Саме тому неможливо не помітити такий швидкий зріст нових технологій та змін у цій сфері. Дуже важливо покращувати та підвищувати рівень комфорту для працівників та гостей. Особливо багато нових технологій прийшли до нас після початку пандемії, коли послуги доставки отримали широке застосування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.title | Інноваційні ресторанні технології | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник І Всеукр.конференції-84-86.pdf | 229,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.