Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165244
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарков, Ілля-
dc.contributor.authorЯзіна, Вікторія-
dc.date.accessioned2023-11-22T12:51:55Z-
dc.date.available2023-11-22T12:51:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМарков І. Розвиток індустрії гостинності: сучасні реалії / Марков Ілля, Язіна Вікторія // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 86-87.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165244-
dc.description.abstractІндустрія гостинності завжди була важливою галуззю, яка впливає на розвиток економіки та підприємництва в різних країнах світу. Сьогодні індустрія гостинності стикається із значними викликами, а воєнний стан в країні робить ці виклики ще складнішими. Військові конфлікти та загострення ситуації національної безпеки негативно впливають на туристичну галузь і створюють низку складних завдань для підприємців та урядових органів. Це вимагає від підприємців нових стратегій та підходів до розвитку галузі готельно-ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectбізнес-кліматuk_UA
dc.titleРозвиток індустрії гостинності: сучасні реаліїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-86-87.pdf219,57 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.