Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165245
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМедведєв, Сергій-
dc.contributor.authorБулдаков, Олексій-
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія-
dc.date.accessioned2023-11-22T13:05:00Z-
dc.date.available2023-11-22T13:05:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМедведєв С. Інноваційні технології в закладах ресторанного господарства / Медведєв Сергій, Булдаков Олексій, Якименко-Терещенко Наталія // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 87-89.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165245-
dc.description.abstractСучасна індустрія ресторанного бізнесу постійно поширюється та видозмінюється під впливом різних факторів внутрішнього та зовнішнього середовища. Сучасна політика закладів ресторанного господарства головною метою ставить питання задовольнити бажання людей, тому в умовах жорсткої конкурентної боротьби, яка виникає в ресторанному бізнесі, постає питання відходу не тільки від традиційних методів обслуговування, технологій приготування кулінарної продукції, розважальних заходів, а також й управління цими процесами. Отже, заклади ресторанного господарства мають впроваджувати найновітніші інноваційні технології, методи та методики як на рівні обслуговування і приготування кулінарної продукції, так і на рівні інноваційного управління закладом.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.titleІнноваційні технології в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-87-89.pdf311,13 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.