Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165262
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назаренко, Марина | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T11:38:07Z | - |
dc.date.available | 2023-11-23T11:38:07Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Назаренко М. Екологізація діяльності готелів / Назаренко Марина // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 89-91. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165262 | - |
dc.description.abstract | Екологічні проблеми – це зміни в навколишній природному середовищі внаслідок антропогенної діяльності, які руйнують структуру та функції ландшафтів та спричиняють соціальні, економічні та інші негативні наслідки.Готельні підприємства, так само як і інші підприємства, мають піклуватися про довкілля для цього застосовується так звана екологізація на виробництві. Екологізація має на увазі відображення та зберігання ресурсів природи за рахунок удосконалення технологій та організації безвідходного виробництва та збільшення ефективності роботи в екологіці. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | екологічні проблеми | uk_UA |
dc.subject | екологізація виробництва | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.title | Екологізація діяльності готелів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник І Всеукр.конференції-89-91.pdf | 254,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.