Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165268
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНуцубідзе, Ана-
dc.contributor.authorЛюбчук, Ольга-
dc.date.accessioned2023-11-23T11:52:42Z-
dc.date.available2023-11-23T11:52:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНуцубідзе А. Тенденції розвитку ресторанних закладів у XXI сторіччі / Нуцубідзе Ана, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 92-94.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165268-
dc.description.abstractЗа останні десятиліття ресторанна індустрія робить сміливі кроки. Найпопулярніші ресторанні тенденції свідчать про те, що власники знаходять інноваційні способи покращити враження гостей у закладі та за його межами, незалежно від того, чи вони ведуть ресторан швидкого харчування, ресторан із повним набором послуг. заснування або дослідження абсолютно нової концепції. Уподобання споживачів у харчуванні та економічні умови вказують на головні ресторанні тенденції та стратегії, які залишаються незмінними.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectсталий розвитокuk_UA
dc.titleТенденції розвитку ресторанних закладів у XXI сторіччіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-92-94.pdf227,11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.