Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165268
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нуцубідзе, Ана | - |
dc.contributor.author | Любчук, Ольга | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T11:52:42Z | - |
dc.date.available | 2023-11-23T11:52:42Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Нуцубідзе А. Тенденції розвитку ресторанних закладів у XXI сторіччі / Нуцубідзе Ана, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 92-94. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165268 | - |
dc.description.abstract | За останні десятиліття ресторанна індустрія робить сміливі кроки. Найпопулярніші ресторанні тенденції свідчать про те, що власники знаходять інноваційні способи покращити враження гостей у закладі та за його межами, незалежно від того, чи вони ведуть ресторан швидкого харчування, ресторан із повним набором послуг. заснування або дослідження абсолютно нової концепції. Уподобання споживачів у харчуванні та економічні умови вказують на головні ресторанні тенденції та стратегії, які залишаються незмінними. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | сталий розвиток | uk_UA |
dc.title | Тенденції розвитку ресторанних закладів у XXI сторіччі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник І Всеукр.конференції-92-94.pdf | 227,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.