Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165277
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ярославцева, Вікторія | - |
dc.contributor.author | Крапівіна, Галина | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T12:57:44Z | - |
dc.date.available | 2023-11-23T12:57:44Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ярославцева В. Сучасні напрями підвищення якості обслуговування споживачів в туризмі / Ярославцева Вікторія, Крапівіна Галина // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 62-64. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165277 | - |
dc.description.abstract | Коронавірусна інфекція надовго стає реальністю, що визначає глибокі структурні зміни в якості обслуговування споживачів в туризмі. Зокрема, значне скорочення туристичних потоків призводить до подорожчання туристичних сервісів, бо постачальники послуг вимушені збільшувати розцінки в умовах обсягів, що падають. Тому невдовзі туризм може стати прерогативою лише забезпеченої публіки, що подорожує. Хай й не в найближчій перспективі, долею туристів з доходом не вище середнього будуть віртуальні поїздки та екскурсії, що буде здійснюватися за допомогою спеціалізованих сайтів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | туристична діяльність | uk_UA |
dc.subject | споживачі | uk_UA |
dc.title | Сучасні напрями підвищення якості обслуговування споживачів в туризмі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція 1. Екологічні та соціальні аспекти туристично-рекреаційної діяльності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник І Всеукр.конференції-62-64.pdf | 227,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.