Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165294
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Якименко, Михайло | - |
dc.contributor.author | Чайка, Тетяна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-24T09:44:48Z | - |
dc.date.available | 2023-11-24T09:44:48Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Якименко М. Фактори конкурентоспроможності підприємства готельного господарства / Якименко Михайло, Чайка Тетяна // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 106-107. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165294 | - |
dc.description.abstract | Конкурентоспроможність є дуже актуальною темою для кожного суб’єкта економіки. Можна спостерігати еволюцію концепції від статичної конкурентоспроможності, під час якої конкурентна перевага надається завдяки забезпеченню технічними факторами, до динамічної, ключовими факторами якої є: технічний прогрес, підвищення зарплат і сучасні методи управління. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.title | Фактори конкурентоспроможності підприємства готельного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник І Всеукр.конференції-106-107.pdf | 246,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.