Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165294
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯкименко, Михайло-
dc.contributor.authorЧайка, Тетяна-
dc.date.accessioned2023-11-24T09:44:48Z-
dc.date.available2023-11-24T09:44:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЯкименко М. Фактори конкурентоспроможності підприємства готельного господарства / Якименко Михайло, Чайка Тетяна // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 106-107.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165294-
dc.description.abstractКонкурентоспроможність є дуже актуальною темою для кожного суб’єкта економіки. Можна спостерігати еволюцію концепції від статичної конкурентоспроможності, під час якої конкурентна перевага надається завдяки забезпеченню технічними факторами, до динамічної, ключовими факторами якої є: технічний прогрес, підвищення зарплат і сучасні методи управління.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.titleФактори конкурентоспроможності підприємства готельного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-106-107.pdf246,62 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.