Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165308
Назва: Фактори впливу на особливості управління персоналом готельних підприємств
Автори: Сердюк, Анастасія
Любчук, Ольга
Ключові слова: туризм;готельний бізнес;готельна індустрія
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Сердюк А. Фактори впливу на особливості управління персоналом готельних підприємств / Сердюк Анастасія, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 153-154.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах, що характеризуються стрімким розвитком цифрових технологій, невизначеністю економічної та політичної обстановки, а також загальною нестабільністю епідеміологічної ситуації, набирає популярності концепція VUCA (Volatility – нестабільність, Uncertainty – невизначеність, Complexity – складність, Ambiguity – неоднозначність). Цей підхід, заснований на пошуку ефективних рішень в умовах нестабільності та швидких змін у світі, підкреслює особливе значення необхідності врахування всього різноманіття факторів, здатних знизити рівень вразливості підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165308
Розташовується у зібраннях:Секція 3. Економіка та управління в туристичному бізнесі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-153-154.pdf219,31 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.