Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165998
Назва: Аналіз статистичних даних веб-ресурсів з використанням REST API на основі Python та Flask
Автори: Баштанник, В. В.
Островська, К. Ю.
Ключові слова: мова програмування Python;фреймворк Flash;система для аналізу статистичних даних
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Баштанник В. В. Аналіз статистичних даних веб-ресурсів з використанням REST API на основі Python та Flask / Баштанник В. В., Островська К. Ю. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 2. – С. 7.
Короткий огляд (реферат): Сучасний веб-простір, насичений інформацією та великою кількістю користувачів, створює унікальні виклики для аналізу статистичних даних веб-ресурсів. Зростання обсягу інформації, що генерується в онлайн середовищі, надає актуальності проблемі ефективного та швидкого аналізу цих даних. Процес виявлення ключових тенденцій, розуміння поведінки користувачів та прийняття обґрунтованих рішень для оптимізації ресурсів вимагає відповідних інструментів. Метою даної тези є вивчення можливостей використання REST API, розробленого на мові програмування Python з використанням фреймворку Flask, для створення системи аналізу статистичних даних веб-ресурсів. Гіпотеза базується на припущенні, що цей інструментарій забезпечує ефективний та зручний аналіз, полегшуючи процес прийняття стратегічних рішень для бізнесу та аналітичних команд. Проведення аналізу статистичних даних веб-ресурсів сьогодні є ключовою задачею для власників бізнесу та маркетологів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165998
Розташовується у зібраннях:Секція 1 – Інформаційні технології та телекомунікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_2_final-7.pdf296,1 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.