Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166194
Назва: | Управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «МХП») |
Інші назви: | Management of the competitiveness of an enterprise (based on the materials of Private JSC "MHP") |
Автори: | Нечеса, Поліна Олегівна |
Ключові слова: | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ, КОНКУРЕНЦІЯ, МАРКЕТИНГОВІ ЗАХОДИ, БРЕНД-ПІДХІД |
Дата публікації: | гру-2023 |
Бібліографічний опис: | Нечеса П.О. Управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «МХП») / П.О. Нечеса. Д. : НТУ «ДП», 2023. с. 97. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до управління конкурентоспроможністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто сучасний підхід до управління конкурентоспроможністю; оцінено засади формування механізму управління конкурентоспроможністю харчового підприємства; розглянуто особливості формування конкурентних переваг шляхом інноваційного управління підприємством; досліджено фактори впливу на формування конкурентоспроможності птахівництва у регіонах; наведено загальну характеристику ПрАТ «МХП»; розглянуто організацію корпоративної соціальної відповідальності як основної складової конкурентоспроможності ПрАТ «МХП»; проаналізовано економічні та фінансові показники діяльності ПрАТ «МХП»; обґрунтовано основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства; підвищено конкурентоспроможність ПрАТ «МХП» шляхом маркетингових заходів на основі бренд-підходу; оціненои ефективність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «МХП» |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до управління конкурентоспроможністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто сучасний підхід до управління конкурентоспроможністю; оцінено засади формування механізму управління конкурентоспроможністю харчового підприємства; розглянуто особливості формування конкурентних переваг шляхом інноваційного управління підприємством; досліджено фактори впливу на формування конкурентоспроможності птахівництва у регіонах; наведено загальну характеристику ПрАТ «МХП»; розглянуто організацію корпоративної соціальної відповідальності як основної складової конкурентоспроможності ПрАТ «МХП»; проаналізовано економічні та фінансові показники діяльності ПрАТ «МХП»; обґрунтовано основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства; підвищено конкурентоспроможність ПрАТ «МХП» шляхом маркетингових заходів на основі бренд-підходу; оціненои ефективність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «МХП» |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166194 |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули_Нечеса.pdf | 327,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Д_Нечеса_ок.pdf | 46,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.