Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166765
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Флік, Денис Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-27T03:45:27Z | - |
dc.date.available | 2024-04-27T03:45:27Z | - |
dc.date.issued | 2024-04-26 | - |
dc.identifier.citation | Флік Д. В. Синтез та дослідження системи автоматичного керування технологічним процесом заморожування риби : кв. роб. … магістра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Флік Денис Васильович – Д.: НТУ «ДП», 2024. – 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166765 | - |
dc.description.abstract | Об'єкт дослідження: Система автоматичного керування технологічним процесом заморожування риби, а саме камерою шокової заморозки Frios Winter SF-2300, з регулюванням по каналу «тиск компресора → температура випарника». Мета роботи: підвищення ефективності керування камерою шокової заморозки, шляхом регулювання через зміну тиску компресора холодильної машини. Принцип роботи камери шокової заморозки полягає в тому, що холодоагент під тиском 5…26 бар, в залежності від необхідної температури у випарнику, через дросельний отвір надходить у випарник, де через різке зниження тиску рідина випаровується і перетворює її в пару, яка відбирає тепло з внутрішніх стінок випарника, за рахунок чого охолоджується внутрішній простір камери шокової заморозки. Номінальна температура коливається в діапазоні 35… 12°С та залежить від технологічної карти зберігання конкретного продукту. Основні функціональні та конструктивні властивості, що були враховані при розробці системи керування температурою в камері шокової заморозки: об’єм камери, часові параметри заморозки продукту та розморожування, кінцевими температурами заморозки та розморожування Викладення основного матеріалу магістерської роботи ґрунтується на інформації та результатах кваліфікаційної роботи бакалавра. У роботі було висунуто критерії якості функціонування системи автоматичного керування, виконано синтез системи керування та досліджено її роботу. Розроблено людино-машиного інтерфейс для системи керування та його програмне забезпечення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ Дніпровська політехніка | uk_UA |
dc.subject | КЕРУВАННЯ, СИНТЕЗ, СИСТЕМА, ЗАМОРОЗКА, РИБА, КОМПРЕСОР, ТИСК, ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬ, ІНТЕРФЕЙС | uk_UA |
dc.title | Синтез та дослідження системи автоматичного керування технологічним процесом заморожування риби | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.identifier.udk | 681.5:004.94 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
01_151м-22-1_Флік_Д_В_-_ОПЗ.pdf | 5,8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.