Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167003
Назва: | Другий рік війни: стан та тенденції змін вітчизняного ресторанного бізнесу |
Автори: | Горпинич, А. О. Вініченко, І. І. |
Ключові слова: | воєнний стан;ресторанний бізнес;економіка |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Горпинич А. О. Другий рік війни: стан та тенденції змін вітчизняного ресторанного бізнесу / Горпинич А. О., Вініченко І. І. // «Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 398-399 |
Короткий огляд (реферат): | Відкрита воєнна агресія росії, яка триває третій рік, впливає на усі сфери життя українців, і ресторанний̆ ринок не став виключенням. Адже тепер бізнесу для того, щоб не тільки вижити в жорстких умовах, а і вибудовувати в подальшому траєкторію свого руху потрібно набагато більше адаптивності, гнучкості та інноваційних технологічних, організаційних, фінансово-економічних рішень. Слід відзначити, що ресторанне господарство як сектор реальної економіки, надав приклад успішності реалізації заходів антикризового управління. Якщо після вторгнення ворога на територію України в лютому 2022 р. майже всі ресторани та кафе тимчасово припинили свою роботу, то за 3 місяці з початку повномасштабної війни відкрилося 70% закладів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167003 |
Розташовується у зібраннях: | Секція «Підприємництво та торгівля» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Scientific_Spring_2024-398-399.pdf | 309,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.