Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167051
Назва: Ключові технологічні інновації закладів гостинності
Автори: Датченко, Є. О.
Білоусов, Д. В.
Якименко-Терещенко, Н. В.
Ключові слова: готельний бізнес;туризм
Дата публікації: 2024
Видавництво: НТУ ДП
Бібліографічний опис: Датченко Є. О. Ключові технологічні інновації закладів гостинності / Датченко Є. О., Білоусов Д. В., Якименко-Терещенко Н. В. // «Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 422-423
Короткий огляд (реферат): Технологічні бюджети сучасних готельних мереж та крупних готельних компаній щорічно зростають. Біля 70 % власників готелів вважають, що новітні технології – основа успіху у спілкуванні із гостями та основа конкурентоспроможності закладу. Саме тому, широке використання отримують рішення на основі штучного інтелекту та Інтернету речей, доповненої і віртуальної реальності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167051
Розташовується у зібраннях:Секція «Туризм, рекреація та гостинність»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scientific_Spring_2024-422-423.pdf498,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.