Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167257
Назва: Системний аналіз факторів вибору спеціальності в ІТ для дівчат та стратегії збільшення їх представництва
Автори: Малієнко, Анастасія
Ключові слова: ЕКСПЕРТНА СИСТЕМА;ПРОФОРІЄНТАЦІЯ;ші
Дата публікації: лип-2024
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є фактори, що впливають на вибір спеціальностей в ІТ для дівчат, та стратегії збільшення їх представництва в галузі.
Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка експертної системи для надання рекомендацій абітурієнткам щодо вибору ІТ-спеціальностей з урахуванням їх індивідуальних інтересів.
Методи дослідження: аналіз літературних джерел, системний аналіз, опитування, методи експертних систем і класифікації машинного навчання.
Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що запропонована розроблена експертна система сприятиме підвищенню об'єктивності та інформованості абітурієнток під час вибору напрямку освіти, що в свою чергу сприятиме збільшенню представництва дівчат у ІТ-освіті.
Опис: У спеціальному розділі сформовано модель експертної системи для підбору ІТ-професій, включаючи алгоритм і базу знань, що надає рекомендації на основі індивідуальних відповідей кандидаток.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167257
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бак124_МалієнкоАнастасія(2024).pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.