Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167293
Назва: | Системний аналіз підприємства в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності |
Автори: | Родіонов, Віталій |
Ключові слова: | Системний аналіз;підприємство |
Дата публікації: | лип-2024 |
Короткий огляд (реферат): | Мета робота – підвищення ефективності роботи підприємства в сфері громадського харчування за рахунок розробки практичних рекомендацій щодо прийняття управлінських рішень. Методи дослідження: методи синтезу, логічного узагальнення, критичного аналізу та порівняння, системного підходу, метод аналізу ієрархій, методи та критерії прийняття рішень в умовах невизначеності. Практична цінність роботи полягає у розробці рекомендацій для підвищення ефективності роботи підприємств в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності. |
Опис: | Робота включає в себе два розділи. В інформаційно–аналітичному розділі проведено аналітичний огляд літератури, описано об’єкт дослідження, проблематику, обґрунтовано обрані методи вирішення поставленої задачі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167293 |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бак124_РодіоновВіталій(2024).pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.