Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167571
Назва: Система автоматичної категоризації текстових документів на основі методів машинного навчання
Автори: Сацько, В. М.
Мельник, К. В.
Ключові слова: машинне навчання;штучний інтелект (ШІ);автоматизація
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Сацько В.М. Система автоматичної категоризації текстових документів на основі методів машинного навчання / Сацько В.М., Мельник К.В. // Інформаційні технології: теорія і практика : тези доповідей I (VII) міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (Дніпро 20-22 березня 2024) – Дніпро : Свідлер А.Л., 2024. – С. 316-319.
Короткий огляд (реферат): В сучасному світі, коли обсяги інформації стрімко зростають, виникає необхідність в ефективних інструментах для зручної роботи з об’ємними текстовими даними. Таким чином, система для автоматичної категоризації текстових документів може значно допомогти організувати, узагальнити та здійснити пошук необхідної інформації. Машинне навчання та штучний інтелект за останні роки стали актуальними та важливими технологіями у багатьох сферах життя. Штучний інтелект тісно пов'язаний з алгоритмами кластеризації та класифікації, оскільки ці алгоритми є ключовими для розв'язання багатьох задач у машинному навчанні .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167571
Розташовується у зібраннях:I (VII) МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ І МОЛОДИХ УЧЕНИХ «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА» 20 – 22 БЕРЕЗНЯ 2024 р (Дніпро - Україна)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІТТП-2024-317-320.pdf488,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.