Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167625
Назва: Інформаційні технології як драйвер євроінтеграційних процесів України
Автори: Жукова, О. О.
Ключові слова: європейська інтеграція;інформаційні технології;розвиток інформаційних технологій
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Жукова О. О. Інформаційні технології як драйвер євроінтеграційних процесів України / Жукова О. О. // Інформаційні технології: теорія і практика : тези доповідей I (VII) міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (Дніпро 20-22 березня 2024) – Дніпро : Свідлер А.Л., 2024. – С. 464-466.
Короткий огляд (реферат): Інформаційні технології (ІТ) відіграють вирішальну роль у процесах євроінтеграції України, сприяючи країні активно інтегруватися у європейський простір і підтримувати свою конкурентоспроможність. Швидкість та доступність обміну інформацією стають критичними факторами у взаємодії з європейськими партнерами. Впровадження сучасних технологій у всі галузі життя сприяє ефективному управлінню та забезпечує прозорість процесів, що відповідає європейським стандартам. У галузі державного управління електронні сервіси, системи онлайн-звітності та електронне урядування допомагають зменшувати бюрократію та підвищувати рівень обслуговування громадян, що сприяє покращенню якості державних послуг та підвищує ефективність взаємодії між владою та громадянами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167625
Розташовується у зібраннях:I (VII) МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ І МОЛОДИХ УЧЕНИХ «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА» 20 – 22 БЕРЕЗНЯ 2024 р (Дніпро - Україна)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІТТП-2024-465-467.pdf332,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.