Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168221
Назва: Удосконалення організації доставки продуктів борошномельно-круп’яної промисловості ТОВ «А-Бізнес» постійним клієнтам у м. Дніпро
Автори: Савін, Д.А.
Ключові слова: ABC-XYZ-АНАЛІЗ;МАРШРУТИЗАЦІЯ;РОЗВІЗНІ МАРШРУТИ;ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ;ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Савін Д.А. Удосконалення організації доставки продуктів борошномельно-круп’яної промисловості ТОВ «А-Бізнес» постійним клієнтам у м. Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Д.А. Савін - Дніпро : 2022. - 82 с.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є підвищення ефективності доставки продуктів борошномельно-круп’яної промисловості від виробника до клієнтів у м. Дніпрі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168221
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савін Д. А..pdfКваліфікаційна робота294,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.