Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168224
Назва: | Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро |
Автори: | Бурчак, Д.В. |
Ключові слова: | РУХОМИЙ СКЛАД;МАРШРУТИЗАЦІЯ;РОЗВІЗНІ МАРШРУТИ;ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ;ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ;ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ |
Дата публікації: | чер-2023 |
Бібліографічний опис: | Бурчак Д.В. Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Д.В. Бурчак - Дніпро : 2023. - 101 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження - підвищення ефективності транспортного процесу перевезення продуктів харчування постійним клієнтам торгівельної фірми власним рухомим складом для скорочення витрат. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168224 |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бурчак Д. В..pdf | Кваліфікаційна робота | 333,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.