Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168224
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурчак, Д.В.-
dc.date.accessioned2024-12-07T18:16:31Z-
dc.date.available2024-12-07T18:16:31Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationБурчак Д.В. Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Д.В. Бурчак - Дніпро : 2023. - 101 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168224-
dc.description.abstractМета дослідження - підвищення ефективності транспортного процесу перевезення продуктів харчування постійним клієнтам торгівельної фірми власним рухомим складом для скорочення витрат.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectРУХОМИЙ СКЛАДuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectРОЗВІЗНІ МАРШРУТИuk_UA
dc.subjectТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИuk_UA
dc.subjectТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИuk_UA
dc.subjectЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТuk_UA
dc.titleПідвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпроuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бурчак Д. В..pdfКваліфікаційна робота333,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.